Ni skrivnost, da elegantna fasada doma daje dragocen prvi vtis in postavi prizor, kakšen je preostanek vašega doma v notranjosti. Fasada, ki prikazuje svetle in svetle odtenke, zagotovo ustvarja svežino, ki lepo deluje, zlasti v Queenslandu.

Plantation Homes je natančen, ko gre za ročno izbiro popolnih kombinacij barv in tekstur za fasade njihove hiše. Ena stvar je gotova, barva igra pomembno vlogo pri ustvarjanju fasade in še naprej raste v priljubljenosti pri prebivalcih Queenslanda. Domača fasada mora biti brezčasna in elegantna ter se dobro ujemati s preostalim sprednjim pogledom, vključno z vrtom in dovozom.

Plantation Homes raziskuje nabor priljubljenih fasadnih možnosti, ki so na voljo, ter nudi strokovne nasvete in trike, kako izbrati idealno fasado za vaš družinski dom.

Broadwayska fasada
Če pogledamo najbolj priljubljene hiše Plantation Homes, Broadwayska fasada kaže, kako lahko družinska hiša odmeva slog in bogastvo. Pametna uporaba tekstur na zunanjosti doma lahko povzdigne videz in fasadi da svetlost, ki lepo dopolnjuje vrt, s svojimi odtenki zelenja ter streho in garažnimi vrati Colorbond™ . Počitniški vzdušje poje tudi glasno in ponosno s sodobno fasado.

Podcenjena preprostost Broadwayske fasade je bila razkrita kot izbira številka ena za prebivalce Queenslanda. Vodja studia Plantation Design, Di Gaffney, je dejal: “Broadwayska fasada deluje najbolje, če je narejena s popolnim ravnovesjem hrustljave bele navpične obloge, poprane svetlo sive opeke, ki daje čudovito izjavo, ko se približa vhodni terasi.”

Ne glede na to, ali gre za vremenske plošče, opeke ali teksturirane opaže, je vaša fasada popolno platno, ki preostalemu delu doma doda barvo. To so lahko vhodna vrata s steklom in izrazite barve ali teksturiran balkon – ustvarjajo vabljiv obalni občutek v vašem domu.

5-najbolj priljubljenih-dom-fasad

Sahara z Broadwaysko fasado, kot je prikazana v Rochedale World of Homes

Fasada Zara
Druga najbolj priljubljena izbira fasade Zara, Plantation Homes, ni le velika vrednost, ampak izžareva tudi prijetno svežino. »Prefinjena in čista Zara se najbolje kombinira z nevtralnimi toni bele in svetlo sivine. To resnično poudari vrt in steklo v oknih in vhodnih vratih,« je dejal Di.

Grebenska fasada
5-najbolj priljubljenih-dom-fasad

Kot je bilo prikazano na Plantation Homes Springfield Rise, se je fasada Ridge, kot jo vidimo na evropskem dizajnu, izkazala za tretjo najbolj priljubljeno izbiro fasade v Queenslandu. Barve igrajo pomembno vlogo pri izbiri fasade. Fasada, v kateri prevladuje bela barva, izžareva prefinjeno in brezčasno eleganco, kar prispeva k tej zelo pomembni privlačnosti robnika. Barve ne samo da dvignejo vašo hišo v bogastvo, imajo tudi pomembno praktično vlogo pri ohranjanju notranjih temperatur v notranjosti na nižji strani – kot nalašč za podnebje Queenslanda. Di je dejal: »Fasada Ridge ima osupljivo sodobno strešno linijo skillion, ki dodaja svežo estetsko privlačnost, s svojimi kontrastnimi kremno belimi z bogatejšimi sivimi toni, ki dodajo ta dodaten pridih«.

Fasade v slogu Hamptons (Eastport in Portsea)
Oblikovalski trend, ki ne kaže znakov pojenjanja, je Hamptons. Pročelji Eastport in Portsea, ki zaokrožujejo pet najboljših fasadnih možnosti Plantation Homes, so se izkazali kot vedno priljubljeni pri kupcih iz Queenslanda, ki želijo posnemati prefinjen in preprost ameriški slog.

Osupljiva in vedno priljubljena fasada Eastport, ki jo vidimo v Trinity 40, ki je razstavljena v Springfield Rise World of Homes , slavi vse Hamptons – s svežino in prefinjenostjo, ki je neprimerljiva. Enonadstropne hiše, kot je Hamilton 24 , pojejo sladko pesem s fasado Eastport, ki prikazuje čudovito mešanico bele in kreme, ki prikliče tudi osupljivo sodobno vzdušje Southamptona.

Hamilton s fasado Eastport, zdaj na ogled v Rochedale World of Homes.

5-najbolj priljubljenih-dom-fasad

Hamilton s fasado Easport na ogled v Rochedale World of Homes

Izbira fasade, ki je prava za vas
Ko se odločate za idealno fasado hiše, razmislite o vzdrževanju, ki je potrebno za vsako teksturo, in o tem, v kakšen proračun lahko vlagate.

Di je svetoval: “Ključna je tudi uporaba prave mešanice tekstur ali barv na vaši fasadi.” Čarobno število je tri. Nekatera novejša posestva bodo imela zahteve za zaveze, vendar je, kjer je mogoče, vedno dobro poskusiti omejiti na tri ali štiri različne materiale (opeka, omet in lesena obloga) ali tri različne barve (svetli glavni omet, temen omet in lak za les)« .

Dobro uravnotežena zasnova doma bo uporabljala isto barvo na številnih zaključnih delih, kot so garaža in okna, da se barvno skladno ujemajo. Barva za vhodna vrata in lesene obloge bi se odlično ujemala, ker bi se ploščice in garaža lahko ujemale v barvnem tonu.

Pri Plantation Homes se lahko posvetujete s svojim svetovalcem za nove domove na vašem lokalnem razstavišču, ki vam bo povedal seznam želja in možnosti za fasado. Obiščite Svet domov , saj je na voljo več hiš, eno- in dvonadstropnih, ki jih lahko navdihnete in poiščite fasado, ki je prava za vas.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.